Bedrijfshypotheek AMB-Hypotheken
Patrick van Laarhoven
11/17/2023
1 min
0

Bedrijfshypotheken bij AMB-Hypotheken

11/17/2023
1 min
0

Ontdek de Beste Opties voor uw Bedrijfshypotheek: Een Gids voor Slimme Bedrijfspandfinanciering

De Beste Manier om Uw Bedrijfspand te Financieren

Als ondernemer staat u mogelijk voor de beslissing een bedrijfspand aan te schaffen. Verschillende financieringsopties zijn beschikbaar, waarbij een bedrijfshypotheek een prominente rol speelt. AMB-Hypotheken helpt u graag de juiste keuze te maken.

Voor Startende Ondernemers: Huren of Kopen?

Startende ondernemers neigen vaak naar het huren van bedrijfsruimte, gezien de onzekerheid over bedrijfsgroei en risicobeheer. Voor gevestigde bedrijven kan het echter aantrekkelijker zijn om te kopen. Het kopen van een bedrijfspand kan een aanzienlijke investering vereisen, maar er zijn diverse financieringsmogelijkheden die wij voor u op een rij zetten.

Inzet Eigen Vermogen: Een Slimme Zet?

Heeft uw bedrijf de afgelopen jaren succes geboekt en aanzienlijk eigen vermogen opgebouwd? Dit kan ingezet worden voor de aankoop van een bedrijfspand. Dit betekent geen schulden of rentebetalingen, maar het geld is dan niet beschikbaar voor andere bedrijfsinvesteringen. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden.

De Rol van Zakelijke Leningen

Veel Nederlandse ondernemers kiezen voor een zakelijke lening om een bedrijfspand te financieren. Dit houdt in dat u maandelijks een deel van de lening aflost. Een zakelijke lening is geschikt als u zeker weet dat u de maandelijkse lasten kunt dragen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bedrijfshypotheken: Een Flexibele Oplossing

Een zakelijke hypotheek, waarbij uw bedrijfspand als onderpand dient, biedt vaak gunstigere rentetarieven dan een standaard zakelijke lening. Met lagere maandlasten en de mogelijkheid tot herfinanciering aan het einde van de looptijd, is dit een aantrekkelijke optie voor veel ondernemers.

Alternatieve Financiering: Onderhandse Leningen

Voor ondernemers die niet voldoen aan de voorwaarden van traditionele leningen, kan een onderhandse lening uitkomst bieden. Dit type lening, afgesloten met familie, vrienden of andere bedrijven, kan flexibeler en kostenefficiënter zijn. Wees echter bewust van de persoonlijke relaties die hierbij betrokken zijn.

Plan Uw Afspraak bij AMB-Hypotheken

Het kiezen van de juiste financiering voor uw bedrijfspand is cruciaal. Bij AMB-Hypotheken staan we klaar om u te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het maken van deze belangrijke beslissing. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek samen met ons de beste bedrijfshypotheek voor uw situatie.

Vught 

Drunen

Den Bosch 

Vlijmen

Voor deskundig advies over uw bedrijfshypotheekopties staat Ron Kabalt voor u klaar.

Bedrijfshypotheek

Reacties