Hypotheekadvies
Patrick van Laarhoven
05/13/2024
1 min
0

Past jouw Hypotheek nog bij je? Ontdek het met AMB-Hypotheken!

05/13/2024
1 min
0

Je hebt een huis, een hypotheek, en een comfortabele woonplek waar je graag blijft. Maar wist je dat het goed is om regelmatig kritisch naar je hypotheek te kijken? Je persoonlijke situatie verandert namelijk in de loop der jaren, en je hypotheek moet met je mee veranderen. Bij AMB-Hypotheken staan wij klaar om je hierbij te helpen.

Heb je Kinderen gekregen?

Als je gezin is gegroeid en je hebt meer ruimte nodig, is een verbouwing misschien wel de oplossing. Dit kan ook het perfecte moment zijn om je hypotheek over te sluiten of een tweede hypotheek te nemen. Je kunt kiezen voor een annuïtaire of lineaire aflossing. Wij beoordelen samen met jou of een tweede hypotheek haalbaar is op basis van je financiële situatie.

Wat te doen met een Aflossingsvrije Hypotheek?

Heb je een hypotheek met een groot deel aflossingsvrij? Destijds paste deze vorm waarschijnlijk perfect bij jouw situatie. Maar inmiddels kan dat veranderd zijn. Misschien heb je carrière gemaakt en wil je meer aflossen, of ben je anders gaan denken over aflossingen. Overweeg dan om je hypotheek om te zetten naar een annuïtaire of lineaire hypotheek. Dit kan je helpen om je financiële doelen beter te bereiken.

Voorbereiding op je Pensioen

Als je pensioen nadert, is het essentieel om je financiële toekomst goed te plannen. Je woonlasten spelen daarbij een grote rol. Vaak daalt je inkomen na pensionering, maar heb je ook een lagere hypotheekschuld en overwaarde op je woning. Bereid je daarom goed voor en kijk of je hypotheek nog betaalbaar is en hoeveel bestedingsruimte je hebt als je met pensioen gaat.

Belangrijk Advies van AMB-Hypotheken

Wij adviseren onze klanten om hun hypotheek te laten meegroeien met hun persoonlijke situatie," zegt onze expert bij AMB-Hypotheken. "Op basis van jouw woonwensen en toekomstplannen kunnen wij adviseren of oversluiten een goede stap is." Het beste moment om over te sluiten is aan het einde van de rentevaste periode, omdat je dan geen boete hoeft te betalen. Is de rentevaste periode nog niet afgelopen, dan kan er boeterente in rekening worden gebracht. Maak gewoon eens een afspraak. Wij brengen graag je persoonlijke financiële situatie in kaart en berekenen of de oversluitkosten terugverdiend kunnen worden met lagere maandlasten.

Neem Vandaag Nog Contact op met AMB-Hypotheken!

Laat je hypotheek meegroeien met je leven. Neem contact op met AMB-Hypotheken en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de beste beslissingen te nemen voor je financiële toekomst.

Vught - Den Bosch - Drunen - Vlijmen

Reacties